+32 (0)11 60 25 20 info@elt-projects.be

Menu

Onze aanpak

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan wij te werk?

Elke elektrotechnische toepassing is maatwerk, deze ‘gouden regel’ hanteren wij ook bij particuliere opdrachtgevers.

Wij vertalen elektrotechnische toepassingen in een gebruiksvriendelijke, veilige en betaalbare installatie. Totaalconcepten op maat, die niet alleen feilloos functioneren, maar ook een belangrijke meerwaarde bieden door een stukje beleving. Schakelmateriaal mag immers gezien worden en vormt hoe langer hoe meer een harmonieus onderdeel van uw interieur.

Aan onze kwaliteitssystemen heeft u verder geen omkijken. Wij ontwerpen, leveren en installeren bedrijfszekere systemen. Daarbij is energiewinst een belangrijke basisvoorwaarde. ELT Projects beschikt over gesofisticeerde apparatuur om ‘energielekken’ te detecteren. Ook zijn wij bevoegd om elektrotechnische keuringen uit te voeren.

ELT Projects is ook dé aangewezen ET-alleskunnen voor de particulier: van kabelgoten en schakelmateriaal tot en met beveiligingsinstallaties.

ET-solutions voor zowel particulieren als bedrijven:

Particulieren

Het is de gewoonste zaak van de wereld. Eén druk op de knop en het licht floept aan, de computer start op, de garagepoort opent zich en de airco geeft verkoeling. Kortom de gewenste elektronische toepassing doet op uw commando feilloos zijn werk. Ooit stil gestaan wat er allemaal voor nodig is om dit veilig, bedrijfszeker en energiezuinig uit te kunnen laten voeren? Hoeft ook niet, want dat doet ELT Projects voor u!

ELT Projects is een dienstverlenend bedrijf, waarin een team van specialisten kleine en grote elektriciteitswerken realiseert in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. Van ontwerp tot installatie dat wij graag doortrekken tot beheer en onderhoud.

Vertrouw uw elektrotechnisch werk gerust aan ons toe. U mag rekenen op de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs en keurig volgens de afgesproken tijd. Wij leiden elke opdracht in goede banen, kunnen pro-actief inspelen op onverwachte problemen door ons denken en handelen in oplossingen: in ET-solutions.

Bedrijven

“Het is de apparatuur die werkt, maar de mens die het laat werken”. Toepasselijker kunnen we onze bedrijfsfilosofie die achter ELT Projects schuil gaat niet omschrijven. mensenwerk met passie voor maatwerk in elektrotechniek.

Samen met opdrachtgevers zoeken wij naar de juiste ET-solutions, die onze mensen volgens afspraak en stipt op tijd uitvoeren. Zowel in industrie als tertiair. Daarbij vormen ons enthousiasme en aandacht voor uw project een belangrijke persoonlijke meerwaarde.

Gedreven door deze passie voor het vak is ELT Projects kunnen uitgroeien tot wat het nu is en morgen wil zijn: uw innovatie ET-partner voor industriehallen, kantoorgebouwen, winkelruimtes en woonprojecten.


Enkele referenties